NIKOLIJA PROGOVORILA O “SKANDALU” U AVIONU: Relja i ja nikada nismo sedeli u business klasi, niti ćemo!

Izvor slike: Instagram/nikki_nicole_

“Nezapamćen skandal” koji su, prema pisanju srpskih medija, napravili Relja Popović i Nikolija, dobio je epilog. Dnevne novine ‘Alo!’ objavile su kako je popularni estradni par ovog vikenda napravio skandal u avionu na liniji Zürich – Beograd.

Naime, prema saznanjima spomenutih novina, Relja i Nikolija su vraćajući se s nastupa avionom kompanije ‘Swissair‘, umjesto u ekonomsku klasu, za koju su kupili karte, ušli u poslovnu (business) klasu gdje je mjesto znatno skuplje od onog za koje su imali rezervacije.

– Verovatno su videli prazna mesta, pa su poželeli da sede na tim mestima, iako za to nisu platili. Nakon što su seli i smestili se, došla je stjuardesa, koja ih je zamolila da pređu na svoja mesta u ekonomskoj klasi. Čak ni nakon što im je članica posade ljubazno objasnila da ne mogu da sede na mestima koja nisu platili, oni su nastavili da se raspravljaju i ubeđuju želeći da ostanu na skupljim sedištima. Pričali su da tu niko ne sedi, pa zašto ne bi oni. Nakon što im je stjuardesa ljubazno objasnila da avion neće poleteti dok svi putnici ne budu na svojim mestima, oni su pristali da se vrate u ekonomsku klasu. Potrajalo je, međutim, to ubeđivanje i raspravljanje, pa su svi putnici počeli da komentarišu njihovo ponašanje – rekao je izvor ‘Alo!’-a.

Međutim, te navode Nikolija je demantirala objasnivši kako je jedini razlog za njihov ulazak u poslovnu klasu bila njihova želja da sjede zajedno što su im u početku stjuardese i dozvolile. Njezin demant prenosimo vam u cijelosti.

Napravili “nezapamcen skandal” i ne javljaju se novinarima zamisli!!!! Ne mogu stvarno!!! RELJA I JA NIKADA NISMO SEDELI…

Posted by Nikolija on Wednesday, January 25, 2017