Dari nude 100 000€ da snimi pornić!

Izvor slike: Marko Arsić

Nakon fotografija obnažene Dare Bubamare koje su šokirale cijelu javnost, pjevačica je dobila veoma zanimljivu ponudu. Jedna strana kompanija koja se bavi snimanjem porno filmova, ponudila je Bubamari da upravo ona snimi film za odrasle i to za pozajmašnu sumu novaca.

– Dara je veoma potresena otkako su golišave fotografije izašle u javnost, ali se vodila krilaticom svakog čuda tri dana dosta. Međutim, nedavno je dobila poziv koji ju je šokirao. Naime, producent jedne inostrane kompanije, koja proizvodi filmove za odrasle, ponudio joj je da snimi pornić! Dara nije mogla da veruje šta joj se nudi, pogotovo kad joj je rekao da, u zavisnosti od toga koje bi scene pristala da snima, može da dobije honorar od 100.000 evra! Iako joj je rekao da ne očekuje odmah odgovor od nje, već da se ponovo čuju za nekoliko dana, ona je u startu odbila da učestvuje u ovakvom projektu. Ipak je Dara majka maloletnog deteta, a da se ona pitala, ni njene provokativne fotografije ne bi izašle u javnost. – rekao je izvor dnevnih novina ‘Alo!’.

Dara je novinarima potvrdila da je dobila ponudu, ali je također i demantirala da će je prihvatiti jer kaže kako ona ionako nije željela da njezine gole fotografije izađu u javnost:

– Jao, ljudi, pa da li ste normalni. Od toga, naravno, neće biti ništa! Nisam htela da one slike izađu u javnost! Da sam htela da se slikam obnažena, uradila bih to za neki muški časopis, a ne ovako. Ja sam majka i zaista mi takve ponude nisu potrebne. – izjavila je pjevačica.