Darin suprug: Ko bi se razveo od ovakve ribe?!

Izvor slike: Scandal

Gole fotografije Dare Bubamare koje je prvi objavio tjednik ‘Scandal’ ubrzo su preplavile sve portale. Dan nakon što su gotovo svi vidjeli nagu Bubamaru, dnevni list ‘Kurir’ objavio je kako pjevačicin suprug traži razvod braka.

– Milan je poludeo kad je video slike supruge na kojima pozira dok se tušira. Posebno je ga je iznerviralo što će osvanuti i na internetu i njihov maloletni sin će moći da ih vidi. Toliko je bio besan da nije sačekao da je vidi, već joj je svašta rekao u slušalicu. Urlao je: „Tako se ne ponaša majka i normalna žena! Ne zanima me odakle te slike i kako su dospele u novine! Ovo nije samo tvoja sramota već bruka za celu porodicu!“. Ona je pokušala da se opravda, ali on je zalupio slušalicu – rekao je izvor ‘Kurira’.

Ipak, Kesić je demantirao takve natpise izjavivši za ‘Alo!’:

– To je gnusna laž! Ne razvodim se niti ću se ikada razvesti! Ko bi se razveo od ovakve ribe. Daru više volim nego ikada. Pa pogledajte kako moja žena izgleda. Ko još veruje u takve izmišljotine. Dara i ja uživamo u ljubavi! Nikada se nisam oglašavao, ali ovakve bljuvotine moram da demantujem.

Za razliku od njezinog supruga, pjevačica nije bila raspoložena za davanje izjava, te se nije javljala na mobitel.