Milan Mitrović: U seksu ja vodim glavnu reč!

milan-mitrovic-u-seksu-ja-vodim-glavnu-rec

Miljenika ženske publike Milana Mitrovića upoznali smo kao osobu sa stavom i ne previše napadnog. U intervjuu za dnevni list ‘Alo!’, Mitrović je otkrio da je i u krevetu dominantan, ali nikako povučen.

– Volim da ispunjavam želje svojoj partnerki, ali takođe volim da sam dominantan i da vodim glavnu reč u krevetu. Dajem sve od sebe da osoba sa kojom sam uživa i volim kada mogu da eksperimentišem u seksu. Bitno mi je da nije monotono, a do sada se niko nije bunio (smijeh). – započinje priču Mitrović i dodaj da mu nije važno mjesto vođenja ljubavi:

– Kada se kapirate sa nekom osobom i ako vam je lepo, nije bitno gde ćete voditi ljubav. Nemam omiljeno mesto, svakako je krevet najudobniji. Međutim, kada nije ozbiljna veza, već samo strast, odradimo to tamo gde smo u mogućnosti.

Pjevač i voditelj prisjetio se i svog prvog seksa: – Prvi seks i te kako pamtim. Sada mi je smešno, a tada sam mislio da sam bio najbolji. Bila je to dosta starija devojka od mene i tada je ona bila ta koja je određivala šta ćemo i u kom trenutku. Najbitnije je da sam se snašao nekako, svaki naredni put je bio mnogo bolji – kaže Milan, koji sa djevojkom koju voli ne bira poze.

– Sve poze su dobre kada pored sebe imate ženu koja vas privlači. Volim da gledam devojku u oči, a najviše me privlače lepe obline. Iskreno, svaka devojka sa kojom sam bio bila je seksepilna i privlačna – rekao je Milan i otkrio da u ovim godinama ne gleda filmove za odrasle i ne samozadovoljava se:

– Ma kakvi, sada sam u tim godinama da uvek imam pored sebe devojku ili pak nešto slično (smeh), tako da nema potrebe za tim. Porno-film sam prvi i poslednji put gledao pre dosta, dosta godina – završio je Milan.