Slobodan Vasić: Preferiram sex van kreveta!

slobodan-vasic-preferiram-sex-van-kreveta

Slobodan Vasić važi za povučenog dečka sjajnog glasa, međutim, iako su mnogi mislili kako o takvim temama nikada ne bi javno pričao, pjevač je ispričao svoja seksualna iskustva za dnevni list ‘Alo!’.

– Ne mogu da kažem koje mi je mesto omiljeno jer ih ima više, ali mogu da otkrijem da mi je krevet previše klasičan za taj čin i kad god mogu, ljubav vodim van njega. Do sada mi je bilo najlepše u moru – rekao je Vasić na početku razgovora i nastavio: Bio sam veoma mlad i nespretan. Ne bih detaljisao, ona je bila starija i dosta iskusnija i mogu se pohvaliti da me je naučila mnogim veštinama koje sam kasnije primenjivao. Sa devojkom sa kojom sam izgubio nevinost sam se viđao nekoliko godina.

Na pitanje da li je ikad prevario svoju djevojku, rekao je:

– Imao sam nekoliko ozbiljnih veza i kada sam zauzet, druge devojke me ne zanimaju. Totalno sam posvećen svojoj devojci. Hvala bogu, maštovit sam i nikad mi nije dosadno sa jednom devojkom. Ali, kada nemam devojku i kada sam slobodan, eksperimentišem na sve moguće načine.

– Volim kada devojka dominira, tako da mi je omiljena poza kada je ona na meni, mada volim lepu žensku guzu, tako da mi je super i seks otpozadi. Ali, ne isključujem ni mogućnost da se potrudim kako bi devojci sa kojom sam bilo lepo – završava Sloba.