(FOTO) Dijana Janković za snimanje spota iznajmila helikopter, jahtu i Bentley od 500 000€!

Kada je Dijana Janković u pitanju, od nje su svi navikli na visokobudžetne spotove i kvalitetnu produkciju. Kako bi ostala dosljedna tome i publici pružila samo najbolje, Dijana je nedavno okupila tim suradnika i snimila novi singl ‘Balerina’.

foto-dijana-jankovic-za-snimanje-spota-iznajmila-helikopter-jahtu-i-bentley-od-500-000e1

Za pjesmu koju potpisuju Leontina Vukomanović i Vladimir Grajić Graja prošli tjedan snimljen je i spot u Crnoj Gori. Ekipa od dvadeset ljudi provela je četri dana u resortu Sveti Stefan, koji je uspjela zakupiti prije početka priprema vjenčanja slavnog tenisača Novaka Đokovića i Jelene Ristić.

foto-dijana-jankovic-za-snimanje-spota-iznajmila-helikopter-jahtu-i-bentley-od-500-000e2

Za potrebe snimanja pjevačica je iznajmila helikopter, a scene na moru zabilježene su na luskuznoj jahti dugoj 30 metara. Osim toga, Dijana se provozala u automobilu Bentley Mansory koji vrijedi čak 500 000 eura.

– Bilo je teško dobit dozvolu za Sveti Stefan ali moja ekipa na čelu sa rediteljem Bojanom Stanićem je uspela u tome. Tamo smo proveli četiri dana, a scene su snimane u čuvenom Aman kompleksu. Za stajling je bio zadužen Nemanja Ivanišević, a ja mislim da će moja publika sa uživanjem pogledati spot, čiju premijeru uskoro očekujem – rekla je Dijana.