(FOTO) Filip Mitrović uhićen zbog posjedovanja droge!

Posao pjevača ponekad zna biti itekako težak. Da je tako potvrđuje i priča Filipa Mitrovića koji je nedavno uhićen, a sve su zabilježile kamere.

foto-filip-mitrovic-uhicen-zbog-posjedovanja-droge1

Naime, riječ je o spotu za novu pjesmu ‘Brojim’ koju je Mitrović snimio s MC Trajkom i MC Innom. Kako su ekranizirana pjesma i njezin tekst usko povezani, ekipa koja je radila spot zamislila da je sve izgleda poput kratkog filma u kojem mladom pjevaču podmeću drogu nakon čega završava iza rešetaka. Tragom informacija da je Filip dobio ulogu zatvorenika, kontaktirali smo pjevača koji nam je rekao kako je već imao iskustva s organima reda i to u stvarnom životu.

– Imao sam više puta problema sa zakonom, uglavnom svojom krivicom. Jednom sam prenoćio u zatvoru zbog vožnje u alkoholisanom stanju. Prošle nedelje sam sleteo u kanal na magistrali kada sam se vraćao sa nastupa iz Bosne jer sam zaspao. Sva sreća pa je kvalijaturista tada bio budan pa se nije neko veće zlo dogodilo i svi smo ostali živi i čitavi. Zbog ovih situacija više ne vozim ni pijan ni umoran i od tada unajmljujem vozača da ne bih napravio neko veće zlo – otkrio je Filip za ‘Pulsonline’.

Premijera spota i pjesme očekuje se u rujnu, a za cjelokupni projekt zadužen je Nemanja Popović Nesh i njegova ‘Toxic entertaiment’ produkcija.

foto-filip-mitrovic-uhicen-zbog-posjedovanja-droge2