(FOTO) MARKO VANILLA U AKCIJI: Zaveo manekenku pa je strasno ljubio u bazenu!

Nakon kraće medijske pauze, bivši farmer i pjevač Marko Vanilla vraća se na estradnu scenu s numerom pod nazivom ‘Malena’ koja, ukoliko je suditi prema reakciji onih koji su je već čuli, „prijeti“  time da bude pravi hit ove jeseni. Kako bi promocija bila adekvatna pjevač je već snimio i prateći video koji, na radost njegovih brojnih obožavateljica, obiluje seksi scenama kao i kadrovima u kojima je Marko samo u donjem rublju.

foto-marko-vanilla-u-akciji-zaveo-manekenku-i-strasno-je-ljubio-u-bazenu1

Snimanje je bilo dugo, iscrpljujuće i zamorno, ali svaki put kada bih samo pogledao lepoticu pored mene momentalno bih zaboravio na sve – kaže Marko i otkriva da mu nije bilo svejedno zbog o njezinog sexy tijela te da se jedva suzdržao da scene predviđene za površnu glumu ne realizira uistinu: – Ne znam kako bi se drugi muškarci snašli i da li bi joj odoleli, no u svakom slučaju siguran sam da će spot za ‘Malenu’ biti prava „poslastica za oči“ i za muški i za ženski deo populacije.

S obzirom na to da smo na snimanju spota zabilježili i poljubce golog Marka i manekenke, nismo baš sigurni koliko je pjevač bio iskren kada je rekao da je ostao imun na njezinu ljepotu.

foto-marko-vanilla-u-akciji-zaveo-manekenku-i-strasno-je-ljubio-u-bazenu2