(FOTO) PLJAČKA U SRED BIJELA DANA: Pištoljima na Dada Polumentu!

Izvor slike: PR

Slučajni prolaznici bili su u šoku, a nekoliko starijih gospođa je počelo vikati kada su muškarci s crnim fantomkama presreli džip popularnog pjevača Dada Polumente! Sve je izgledalo kao zastrašujuća scena iz nekog akcijskog filma, a pljačka se nastavila tako što su iz automobila zatamljenih stakla izašla četvorica nabildanih muškaraca i uperili pištolj u pjevačevu glavu!

– Sve se odigravalo munjevitom brzinom i kao pod nečijom dirigentskom palicom! Bukvalno sam se i ja uhvatio za mobilni telefon da zovem policiju, ali onda sam pet metara dalje video postavljene kamere i da je u pitanju samo snimanje! Tek tada sam odahnuo i shvatio da zapravo neće biti žrtava i da je pljačka iscenirana – kaže Beograđanin koji se zadesio na lokaciji snimanja novog spota Dada Polumente za duetsku pjesmu sa sve popularnijim hip-hoperom Rastom.

foto-pljacka-u-sred-bijela-dana-pistoljima-na-dada-polumentu1

– Verujte mi da se ni ja nisam nadao da će rad na ovim kadrovima biti ovoliko verodostojan! Realan do bola! Pre svega žao mi je nekoliko bakica koje su se potresle u prvim momentima, no lično sam im se izvinio zbog stresa i vodio ih na kolače čim je set završen – rekao je Polumenta.

Duetska pjesma čija se premijera očekuje za 15-ak dana zove se ‘Balkan‘, a potpuno je drugačija od svih koje je Dado do sada snimio.

Inače, zanimljivo je spomenuti da je osim malo stresa koji je priredio prolaznicima Dado odlično prošao, jer je Rasta zbog ovog snimanja dobio dvije prekršajne prijave, a čak i jednom priveden zbog narušavanja javnog reda i mira. Nadamo se da će pjesma biti veliki hit i bombastična koliko i sam spot ili barem koliko samo snimanje!

foto-pljacka-u-sred-bijela-dana-pistoljima-na-dada-polumentu2 foto-pljacka-u-sred-bijela-dana-pistoljima-na-dada-polumentu3