(FOTO) PRIKAZAO LJEPOTE RODNOGA GRADA: Mirza Selimović novi spot snimio u Srebreniku!

Izvor slike: Promo

Jedan od najboljih mlađih vokala na ovim prostorima je Mirza Selimović. Tako barem tvrde njegove kolege i glazbeni znalci, a da su u pravu, mlada ‘Zvezda Granda‘ potvrditi će to novom pjesmom ‘Hiljadu ruža‘.

Budući da je prošli singl ‘Imaš me‘ postigao veliki uspjeh, Selimović je, očekivano, i ovoga puta surađivao s Banetom Opačićem, dok je ekranizaciju povjerio Vedadu Jašareviću.

Ono što je posebno zanimljivo je činjenica da se novi spot snimao u pjevačevom rodnom gradu Srebreniku pa će njegovi fanovi imati prilike vidjeti predivne kadrove nastale na čuvenoj srebreničkoj Gradini, zatim na jezeru na Ingramu i drugim lokacijama na području Općine Srebrenik. Kao i u nekim od prethodnih spotova, glavnu ulogu u novom Mirzinom spotu dobila je njegova plavokosa sugrađanka Ilvana, što je još jedan od pokazatelja da mladog pjevača popularnost nije promijenila te da je nije zaboravio stare prijatelje.

– Uskoro ponovo ulazim u studio i za prve dane ljeta pripremam još jednu pjesmu. Obzirom da sam snimio nekoliko balada, sada je na redu jedna “brza” pjesma koja će se, nadam se, svidjeti mojoj publici – rekao je Mirza te najavio premijeru ‘Hiljadu ruža’ za sredinu ožujka.