(FOTO) VRATIO SE 80 GODINA UNATRAG: Dimmi snimio spot za pjesmu ‘Gde ću ja’!

Izvor slike: Mirko Tabašević

Pjevač Alexander Dimmi snimio je još jedan spot za pjesmu s albuma prvijenca. Ovoga puta Dimmi se posvetio ekranizaciji numere ‘Gde ću ja?’, a kompletnu režiju i ovoga puta povjerio je ekipi ‘DM SAT’ televizije.

foto-vratio-se-80-godina-unatrag-dimmi-snimio-spot-za-pjesmu-gde-cu-ja1

Budući da je poznato kako pjevač ne štedi kada su scenski nastupi, pjesme i spotovi u pitanju, on je tako za snimanje i ovog spota angažirao najbolje ljude i najbolju tehniku. Shodno tome, rasvjeta i binska tehnika dovezena je čak iz Londona, a kostimi za statiste iz bečke opere s obzirom da je dio spota baziran na radnji smještenoj u 30-im godinama prošlog stoljeća. Osim 30 plesača grupe ‘Star Dance‘ iz Čačka, na snimanju se našao i bend, kao i pedesetak statista, stilista, scenografa, koreografa, šminkera,…

– Sama ideja i priča koju prati radnja spota je nastala u Istanbulu, u pauzama između snimanja spota za pjesmu ‘Bosforski mostovi’. Milan Mihajlović i Marko Nikolić su do tančina isplanirali tok snimanja, scenario i kompletnu logistiku, pošto se zaista radi o jako zahtjevnoj opremi kao i svim propratnim detaljima. Sama atmosfera na snimanju je bila kao uvijek-pozitivna. Svi akteri su maksimalno uživali, a u pauzama je posluzen bogat ketering. Snimanje je potrajalo do ranih jutarnjih časova, i kompletan utisak je da će ovo biti jedan od najboljih, do sada neviđenih spotova na ovim prostorima – uvjeren je Dimmi.

foto-vratio-se-80-godina-unatrag-dimmi-snimio-spot-za-pjesmu-gde-cu-ja2

Režiser Milan Mihajlović rekao je kako je pjevač veoma zahtjevan, ali ne zbog svog hira već zbog želje da sve bude napravljeno na najbolji mogući način.

– Aleksandar je poseban i jako zahtjevan prilikom izrade spotova, ali, s’ obzirom da nam je ovo peti spot po redu koji radimo zajedno, jako dobro se slažemo i razumijemo, što na kraju dovode do fenomenalnih rezultata. Rad na njegovim spotovima zahtjeva višemjesečnu pripremu i organizaciju, s obzirom da on uvijek zahtijeva najbolje moguće lokacije, saradnike, rasvjetu, kamere, kao i sve druge propratne stvari. Aleksandar je pravo osvježenje i rijetka pojava na nasoj estradi – zaključuje Mihajlović.

foto-vratio-se-80-godina-unatrag-dimmi-snimio-spot-za-pjesmu-gde-cu-ja4 foto-vratio-se-80-godina-unatrag-dimmi-snimio-spot-za-pjesmu-gde-cu-ja3