(FOTO+VIDEO) BAHATO: Boban Rajović i Buki snimili spot za duetsku pjesmu!

Izvor slike: Folk-Portal

Nakon što je predstavio spot za pjesmu ‘Baraba’ koji je snimao u Londonu, popularni pjevač Boban Rajović ekranizirao je novu numeru. Tijekom proteklog tjedna Rajović je boravio u Crnoj Gori gdje je snimao kadrove za duetsku pjesmu ‘Bahato’. Zadovoljan spotom za pjesmu ‘Baraba’, Boban je i za ovaj spot angažirao istu ekipu.

– Za ovaj spot smo se baš potrudili, možda i više nego za prethodne, ali uopšte nije bilo naporno. Naprotiv, veoma smo uživali u „bahaćenju“ na jahti, u avionu, u ispijanju skupih koktela, uz trbušne plesačice. Mislim da bismo se svi vrlo lako navikli na sav taj luksuz. Sve je do najsitnijeg detalja usklađeno s pjesmom i baš je bilo „bahato“ – pohvalio se Rajović.

fotovideo-bahato-boban-rajovic-i-buki-snimili-spot-za-duetsku-pjesmu1 fotovideo-bahato-boban-rajovic-i-buki-snimili-spot-za-duetsku-pjesmu2

Inače, pjesma je duet sa zasad anonimnim pjevačem po imenu Buki, za kojeg Boban tvrdi da ima odličan vokal i da njegovo vrijeme tek dolazi. Nakon ovoga Rajović najavljuje još jedan duet, s isto tako zasad prilično nepoznatim pjevačem Tonijem Fišićem. Dok u pjesmi ‘Bahato’ pjeva da ga „žene vole zato što živi bahato“, poruka dueta koji najavljuje na ljeto je da „pare ljude kvare“.