(FOTO+VIDEO) Boban Rajović postaje reper?!

Koketiranje sa muzičkim žanrovima, na estradi je od nedavno postala rutina, no rijetko tko se usudi u potpunosti promijeniti svoj fazon i snimiti pjesmu potpuno drugačiju od svega što je do sada radio. Izdvajajući se po svemu, to je uradio upravo Boban Rajović koji se našao u ulozi repera i to u pjesmi svoje kolegice Anabele.

foto-video-boban-rajovic-u-postaje-reper1

Budući da je od nedavno dio njegove izdavačke kuće, Rajović i Atijasova odlučili su udružiti snage na njezinom novom singlu ‘Preventiva’ te su tako došli na ideju da rep dio snimi Boban.

– Iako u početku nismo ni sami bili svjesni kako će sve to zvučati, odlučili smo da pokušamo pa šta bude – bude. Snimili smo i ispalo je super, pa smo kao logičan korak snimili i spot – rekao je Boban dok je Anabela dodala:

– Oduševljena sam saradnjom sa Bobanom i ‘BR:Enter Musicom’. Ja ustvari nisam ni odstupala od nekog svog fazona. Samo je Boban „malo“ (smijeh). Jedva čekam premijeru!

Poznato je da Anabelu svrstavaju među najsekspilnije pjevačice na estradi, a sav seksipil pokazala je i na snimanju spota gdje je muški dio ekipe u nevjerici šaputao: „Ona ima tri ćerke, a vidi je kako izgleda. Lepša je od duplo mlađih koleginica. Vrh bre!“

foto-video-boban-rajovic-u-postaje-reper2

Premijera spota i pjesme očekuje se oko 10.ožujka!