(FOTO+VIDEO) Na snimanju Mayinog spota – policija i Playboy zečica!

Izvor slike: Folk-Portal

Maya Berović nedavno je snimila spot za pjesmu ‘Alkohol’ koja će najaviti njezin novi album. Iako je na sam dan snimanja bilo hladno, Mayi, statistima i ekipi koja je radila spot nije bio problem promijeniti četri lokacije i plesati vani kao da je +30°C.

– Radili smo dugo na scenariju spota i zato sve izgleda ovako. Malo je hladnije nego što smo očekivali, ali ni to nam nije problem. Kada radite ono što zaista volite i o čemu ste maštali ceo život, kao što je slučaj samnom, onda ništa nije teško. Moja publika i očekuje i zaslužuje najbolje, jer oni meni pružaju dosta ljubavi i priredjuju sjajna iznenadjenja, zato mi za njih ništa i nikada nije teško – rekla nam je Maya.

Zanimljivo je da se u jednom trenutku na snimanju pojavila i policija.

– Ne znamo da li je neko prijavio ili su došli da provere imamo li dozvolu za ispaljivanje vatrometa i drugih pirotehničkih sredstava, ali moja ekipa je razmišljala o svemu, tako da problema nije bilo – tvrdi pjevačica.

Osim policije, iznenađenje na snimanju je bila i Playboy zečica, koja je plesala u čaši.

na-snimanju-mayinog-spota-policija-i-playboy-zecica2

Zgodna pjevačica je prije desetak dana otkrila i riječi nove pjesme koje djevojke već objavljuju na društvenim mrežama.

– Znaš kako kažu: “Kada te vole žene, sve je lakše”! Imam sreću da mene žene zaista vole i podržavaju. Pored toga, ovo je prava ženska pesma, pa ne čudi što su devojke pesmu prihvatile i reči postavljaju kao statuse na društvenim mrežama. Lagala bih kada bih rekla da to ne prija, posebno što sam otkrila samo jedan mali deo pesme. Iznenadjenje tek predstoji, kad čuju celu pesmu – rekla je pjevačica ponosno.

Pogledajte kako je bilo na samom snimanju!