Ognjen Amidžić producent novog spota Danijele Vranić!

Izvor slike: Hello!

Osim prijateljstva, pjevačicu Danijelu Vranić i voditelja Ognjena Amidžića uskoro će vezati i poslovna suradnja. Nekadašnja kraljica splavova nedavno se odlučila na ekranizaciju numere ‘Da li se i ona bori’, a kao producenta spota vidjela je dugogodišnjeg prijatelja Ognjena te mu ubrzo iznijela ideju koju je on bez razmišljanja prihvatio.

– Ognjen i ja se godinama družimo i stvarno smo dobri prijatelji. Često se viđamo i čujemo. Došli smo na ideju da on producira moj spot i ne sumnjam da će biti prava bomba jer je on maštovit, pametan i sposoban. Nas dvoje smo često putovali zajedno, a u najboljem sećanju mi je ostalo kada sam ja pevala, dok je on svirao gitaru – rekla je Vranićeva koja dodaje kako će se u spotu pojaviti glumac Andrej Kalezić s kojim s je mediji nedavno povezivali:

– Za Andreja i mene se pričalo da smo zajedno, ali to nije tačno. On je moj dobar drug i uvek je tu šta god mi zatreba. Pošto je mnogo lep i zgodan dečko, rešila sam da se on pojavi u ekranizaciji moje nove numere i da zagolicamo maštu mnogima – izjavila je Danijela za ‘Kurir’.