(VIDEO) IZA KAMERE: Pogledajte kako je nastao novi spot Saše Kovačevića!

Izvor slike: Facebook/SasaKovacevic.official

Saša Kovačević svoje fanove nedavno je razveselio novim singlom pod nazivom ‘Zamalo tvoj‘. Kao što to radi svakog ljeta, mladi pjevač je i ove godine otputovao na egzotičnu destinaciju gdje je snimio spot za novu numeru.

Ovoga puta sa svojim bratom i ocem Saša je otputovao na Kubu gdje je sa tamnošnjom ekipom snimio pravi ljetni spot. Za režiju su bili zaduženi Luis Y. Santana i Pedro Vazquez, dvojac koji je surađivao s brojim svjetskim zvijezdama kao što su Jennifer Lopez, Shakira, Enriqe Iglesias,..

– S obzirom na to da sam želeo da više od 100 ljudi bude samo na prvom setu snimanja, angažovali smo čoveka iz Barselone, koji je otišao pet dana pre nas da napravi celu strategiju u vezi sa snimanjem. Možda smo svega dva puta otišli na plažu za 16 dana, koliko smo boravili tamo, jer smo non-stop radili i gledali da uradimo maksimum za spot. Veoma mi je bitan kvalitet spota i pesme, zato se trudim da sve bude najbolje moguće – rekao je Saša za ‘Alo!’.

U samo 16 dana spot je pogledan oko 5 milijuna puta, a budući da je sve snimano na drugom kontinentu te je radnja istog veoma zanimljiva, Kovačević je svoje fanove iznenadio i prilogom koji je prikazao kako se odvijalo snimanje.

Pogledajte!