Adil pretukao zaručnicu! Ana: Neću ga krivično goniti, ali mu se ni ne vraćam!

Izvor slike: Kurir

Vijest koja je velikom brzinom odjeknula u srpskim medijima je ta da je pjevač Adil Maksutović brutalno pretukao svoju zaručnicu Anu Ramadovanski, kći poznatog pjevača Džeja. Novi detalji ovog događaja mediji prenose iz sata u sat.

Naime, prema pisanju dnevnog lista ‘Kurir’, Adil je u petak nekoliko puta udario šakama Anu, a zatim je šutnuo u trbuh, na kojem ima svježu ranu od carskog reza. Incident se dogodio u njihovom domu, a uzrok tome navodno je bila svađa. Ana je nedugo nakon toga otrčala kod svoje majke koja živi nedaleko od njih.

Tijekom jučerašnjeg dana, Maksutović je oštro demantirao pisanja najavivši tužbu protiv svih medija koji budu pisali neistine, te izrazio ogorčenost zbog pokušaja narušavanja njegove obiteljske sreće.

Adila je istog dana demantirao portal ‘Telegraf’ koji je preko svog izvora saznao da je u petak navečer podnijeta prekršajna prijava protiv pjevača zbog narušavanja javnog reda i mira. Jučer je paparazzo ‘Kurira’ fotografirao Anu kako izlazi iz policijske stanice gdje je davala iskaz.

– Uhvatio me je za kosu, udario me je i šutnuo. Pala sam na pod. Sada sam dobro. Neću da mu se vratim, ali neću ni da ga teretim – rekla je Džejeva kćerka koja je policiji odmah nakon incidenta rekla kako ne želi doktora nego samo želi otići kući po svog sina.

– Posle saslušanja policija će, u dogovoru s Prvim osnovnim tužilaštvom, doneti odluku da li ima elemenata za podnošenje krivične prijave protiv Adila. Ukoliko bude postojala sumnja da je tukao suprugu, bez obzira na to da li ona želi da ga tereti ili ne, protiv njega će biti pokrenut krivični postupak – rekao je izvor ‘Kurira’.

izvor: Kurir, Telegraf