Ana i Vanja: Bože, hvala ti što si nas sačuvao!

Izvor slike: Arhiva

Prije točno godinu dana, sve portale preplavile su fotografije Vanje Mijatović, Ane Sević i Stefana Petrušića. Razlog medijskog pisanja bila je stravična nesreća koja se dogodila na autocesti Novi Sad – Beograd. Vraćajući se s humanitarnog koncerta po lošim vremenskim uvjetima, pjevači su na jednom dijelu neosvjetljene autoceste udarili u zaštitnu ogradu. Vanja je tada prošla s težim ozlijedama, dok su Ana i Stefan lakše ozlijeđeni. Pjevačima su u pomoć pritekli kolega Bojan Bjelić i kolegica Indy, a na sreću, sve se dobro završilo.

auto-ana-stefan-vanja

Mijatovićeva, Sevićeva i Petrušić danas su se prisjetili tog stravičnog događaja, a pjevačice su na Facebooku zahvalile Bogu što ih je te noći sačuvao.

– Danas je moj drugi rođendan jer na ovaj dan pre godinu dana Bog je tako hteo! Hvala ti! Volite život! Cenite sitnice! – napisala je Vanja.

– Pre godinu dana na ovaj dan život je poželeo da ga volim još više! Svaki dan treba uživati u životu i radovati mu se jer je jedna sekunda dovoljna da se to promeni… Ja volim život, zahvaljujem se svakoga dana Bogu što je sačuvao Vanju, Stefana i mene. Zahvaljujem se i novinarima na kampanji koja je pokrenuta posle udesa i koja je sigurno pomogla da problem na tom delu puta bude rešen. Samim tim spaseno je mnogo života. Hvala svima, ljubim vas i volim! – poruka je koju je napisala Ana na svom Facebook profilu.