Dojava o bombi na Radinom nastupu u Parizu!

Izvor slike: Arhiva

Jedna od najtraženijih pjevačica ‘Grand‘ produkcije, Rada Manojlović, prošle subote nastupila je u diskoteci ‘Le Maxim’s‘ u Parizu. Sve je išlo prema planu do samog početka nastupa. Naime, vlasnicima lokala stigla je dojava o podmetnutoj bombi. U diskoteku su vrlo brzo stigli policajci koji su ispraznili klub.

– Bilo je zaista strašno kad su ljudima rekli da napuste klub. Unutra je bilo sigurno oko 600 ljudi, a ispred kluba čekalo je da uđe oko 300. Svi su napustili diskoteku dok policija nije izvršila uviđaj, koji je trajao od 22.30 do tri sata ujutru. Radini obožavaoci koji su došli da je slušaju čekali su ispred kluba da policija završi svoj posao. Kad su ustanovili da je, ipak, reč o lažnoj dojavi, pustili su goste da ponovo uđu unutra. – rekao je izvor ‘Kurira’.

Cijelu priču potvrdio je i Radin menadžer Saša Đurić koji je s Manojovićevom i frizerkom Svetlanom Bubanjom Buckom bio tada u Parizu.

– Bilo je kao u filmovima, policija, psi, ma opšti haos! Rada se, naravno, uplašila, a ni meni nije bilo svejedno jer nam se tako nešto dosad nije dešavalo, a nadam se da je ovo i poslednji put – rekao je Saša.