Donni Ares dijagnosticiran tumor!

Jedna od najpopularnijih bosansko-hercegovačkih pjevačica Donna Ares već nekoliko godina ne pojavljuje se u medijima intenzitetom kakav je bio ranije. Ipak, Donna nije odustala od svoje karijere već se samo „izolirala“ od medija pa brojni i ne znaju što joj se događa.

Kako saznajemo, ova pjevačica trenutno vodi bitku s opakom bolešću. Prije nekoliko dana dijagnosticiran joj je rak. Iako takva vijest veoma uzdrma čovjeka koji se ponekad lako preda u borbi protiv bolesti, to nije slučaj i kod Donne.

– Ja nisam ona sto bi pala na koljena…a to je to što mi nije trebalo… Želim da se zahvalim svima na podršci ovih dana. Punoooo mi je značilo. Teške su to vijesti. Želim također da naglasim da ja NISAM ona što bi pala na koljena. Sad mi treba mir i tišina, brz oporavak i napadam ga kao pravi zmaj. Jesam zmaj ili nisam?!  Mene čuva moja raja. Hvala svima! Znam da ste uz mene. Samo osmijeh, nikako tuga. Volim vas! – napisala je pjevačica na svom Facebook profilu, a ispod objave dobila još pregršt poruka podrške.

donni-ares-dijagnosticiran-tumor1

Ubrzo nakon što se vijest proširila, pjevačicu su počele zvati brojne kolege koje su joj također poželjele brzo ozdravljenje.

Ekipa Folk-Portala se ovim putem pridružuje svim porukama ohrabrenja te se nadamo da će Donna vrlo brzo dobiti bitku s opakom bolešću. Drži se!