Dunja Ilić ide na liječenje od ovisnosti

dunja-ilic-ide-na-lijecenje-od-ovisnosti

Dunja Ilić jučer je privedena u policijsku stanicu nakon što je pod utjecajem alkohola izazvala prometnu nesreću. Prema pisanju ‘Blica’, pjevačica je sa 2,2 promila alkohola u krvi svojim automobilom udarila u parkirano vozilo, kojem je od siline udarca izletio kotač.

Prisjetimo se da ovo nije prvi slučaj da mlada pjevačica vozi u alkoholiziranom stanju. U kolovozu prošle godine, Ilićka je također vozila pijana, nakon čega je pokušala pobjeći policiji, a potom udarila u drvo. 

[box type=”shadow”]

Brzo se oglasila

Pjevačica je danas na Facebooku objavila status u kojem je napisala: – Ovim putem želim da potvrdim rehabilitaciju i izrazim veliku sramotu i kajanje zbog svega učinjenog. Najiskrenije molim medije da imaju obzira dok se ovo teško stanje, lečenje ne završi. Zahvalila bih se svim medijima koji su pristojno i objektivno izveštavali o nastalom problemu. Kako je ovo prvi stepen lečenja, neću biti prisutna na društvenim mrežama, a svi moji brojevi biće nedostupni. Ovim najavljujem povlačenje iz medija do daljnjeg. Hvala.

Dunji od srca želimo sreću i brz oporavak.