Emina u strahu zbog terorističkog napada!

Izvor slike: Facebook/EminaJahovicOfficial

U trenutku kada se u Istanbulu dogodio teroristički napad kada je bombaš samoubojica usmrtio desetoro ljudi, pjevačica Emina Jahović boravila je u Srbiji i jedva čekala da joj se javi suprug Mustafa Sandal.

– Naravno da je strah prisutan u meni kada treba da se vratim tamo. Pogotovo zato što planiram da održim veliku promociju, a osim toga i živim tamo sa mužem i decom. Uopšte nije svejedno kada se u tako velikom gradu nešto dešava, a sami ste svedoci toga. Uplašena sam za svoju porodicu, ljudi koji žive ovde u Srbiji su nekako navikli na to. Imali smo bombardovanje i svi znamo kako je to prošlo. Plašim se, ali verujem u boga da će se sve rešiti – rekla je Emina za ‘Alo!’.

Jahovićeva je u Srbiju tada doputovala kako bi predstavila pjesmu ‘Romeo‘ te novi parfem ‘Closer‘. Istu večer kada je napravila promociju parfema proslavila je i rođendan.

– Mnogo sam srećna što sam sa svojim prijateljima i porodicom proslavila veliki dan u svom životu. Žena koja mi pomaže u kući mi je rekla da punim upola manje, misleći da će mi to imponovati, a ja sam joj rekla: “Nemojte tako, recite da punim 50. Tako ću se bolje osećati” – rekla je uz osmeh pjevačica za spomenute dnevne novine.

Emina je tom prilikom istaknula kako svom suprugu ne bi oprostila prevaru te da do njihovih razmirica dolazi isključivo zbog njezinih, kako sama kaže, suludih ideja.