(FOTO) 30 ŠAVOVA: Dado Polumenta zbog petardi završio na hitnoj!

Izvor slike: Arhiva

Božić i Nova godina osim po brojnim čarima ljudima ostaju u pamćenju i za njih vežu neke ružne trenutke. Liječnici svake godine upozoravaju na opasnost od pirotehnike koja se uglavnom koristi za vrijeme spomenutih blagdana i praznika, a od koje najčešće stradavaju djeca.

Jedan od onih koji će ovaj Božić zasigurno pamtiti upravo po lošem i po petardama zbog kojih je skoro ostao bez dva prsta, je pjevač Dado Polumenta.

Dado je na svoj Instagram profil objavio fotografiju fotografiju na kojoj su njegovi prsti u zavojima, a uz nju je apelirao da se svi čuvaju pirotehnike jer je upravo zbog nje završio na hitnoj.

View this post on Instagram

Sa ovom fotografijom sam želeo da napravim apel na sve ljude koji vole da bacaju petarde a pogotovo na djecu, nisu to više petarde kao sto su bile kada sam ja klinac bio, ovo su kineski proizvodi vecinom i totalno su loši i opasni po život… Ja sam dobro prošao sa ova dva prsta sa 30 konaca, ne daj Boze da je to bio moj Dorijan ili i neko mladje dete, ruku bi mu raznelo, jer se eksplozija desava pre vremena… Bukvalno da ne stigne čovek iz ruke da je izbaci. A imaju takvu moć razaranja kao dinamit… U Novom Sadu je bilo na hitnoj dosta ljudi i mladjih i starijih i u boljem i u gorem stanju od istog. Čisto da podelim ovo iskustvo, možda će nekog spasiti ili bar podučiti da obrati pažnju… Hvala od srca ekipi sa hitne, posebno Duletu(kolegi) ☺️ koji me usivao🤐😀 i hvala Dragom Bogu spasao oba prsta. Voli vas vas Dado i ne igrajte se sa ovim stvarima, zaista su opasne po život.

A post shared by Dado Polumenta (@dadopolumentaofficial) on