(FOTO) Edita Aradinović: Posle smrti brata umro je i deo mene!

Preko trnja do zvijezda. Tako je definitivno izgledao put mlade pjevačice Edite Aradinović koja je u proteklih mjesec dana stekla veliku popularnost. Mlađa sestra pjevačice Indire Aradinović Indy na estradnu scenu kročila je sudjelovanjem u showu ‘Zvezde Granda’. Ipak, u „jatu“ ‘Grand’ produkcije nije se dugo zadržala, a nakon prve pjesme ‘Overila’ brzo se povukla’.

Nekoliko godina kasnije zasjala je kao vokal grupe ‘Ministarke’ koju su oformili Filip Miletić i Miloš Roganović. Aradinovićevoj je od tada karijera krenula uzlaznom putanjom, a snimvši duet s Acom Pejovićem te nedavno Severinom, malo tko na Balkanu može reći da nije čuo za Editu.

– Brata sam izgubila kad mi je bilo 11 godina i tada je umro deo mene. On je rođen s Daunovim sindromom i takva deca ne žive dugo. Ne volim da pričam o tome, ali njegova bolest i odlazak su mi pomogli da shvatim koliko je važna podrška porodice. Mama se nikad nije oporavila od toga. Uteha smo joj Indi i ja, koje smo dobre devojke – počela je Edita svoju tešku priču za dnevne novine ‘Kurir’ i na pitanja o sestri i majci odgovorila:

– Pisalo se da smo Indi i ja u lošim odnosima. To nije tačno. Gostovale smo čak nedavno u jednoj emisiji zajedno, što će gledaoci moći da vide uskoro. Maštam o tome da snimimo duet na španskom jeziku budući da njega govorim bolje nego srpski.

foto-edita-aradinovic-posle-smrti-brata-umro-je-i-deo-mene1

– Što se moje majke tiče… Bori se.Prošle godine je saznala da ima rak, baš u trenutku kad sam krenula u priču s Ministarkama. To su bili najteži trenuci za mene. Morala sam da pevam, a nisam znala hoće li mama dočekati jutro. Uspela sam da sakrijem svoju tugu. Muzika i naša publika su mi pomogli da se izvučem i izdržim – izjavila je mlada pjevačica.

foto-edita-aradinovic-posle-smrti-brata-umro-je-i-deo-mene2

Ono što je trenutno najaktualnije u životu ove lijepe pjevačice zasigurno je duetska pjesma ‘Uno momento‘ koju je spomenuta grupa snimila s kraljicom hrvatske estradne scene – Severinom.

– Severina je veliki profesionalac, na nju mnoge kolege treba da se ugledaju. Spot i pesma „Uno momento“ su doživeli ogroman uspeh, video-klip već ima više od 14 miliona pregleda jer su se spojile naše energije. Družile smo se na snimanju spota i najviše pričale o poslu. O savetu koji nam je dala ne bih javno govorila – završava tajanstvena Edita.