(FOTO) Pjevačica šokirala svojom kilažom, a potom objavila fotografije bez gaća!

Izvor slike: Alo!

Iako je poznato da ima velike oscilacije u kilaži, folk pjevačica Indira Aradinović Indy nedavno je sve šokirala. Naime, dnevni list ‘Alo!’ objavio je fotografiju koja je nastala na njezinom nedavnom nastupu. Višak kilograma odmah „upada u oči“, ali i prozina haljina koja ističe tange.

– U diskoteci je nastao je pravi haos kada je Indi izašla na binu da peva jer niko nije mogao da veruje da je to ona, jer se abnormalno ugojila i obukla usku haljinu koja je celom dužinom sa obe strane imala providnu štraftu od tila. Zbog toga što je haljina uska, njen stomak se ocrtao, pa je sve vreme treskao dok je igrala. Na sve to, obukla je tanga gaćice, koje je morala da podigne preko kukova kako bi ih navukla preko stomaka, dok su pozadi ocrtavale svaku striju na njenoj zadnjici. Kroz šlic joj se video celulit, ali ona nije marila, čak ni kada je primetila da joj blicevi kamera sa mobilnih telefona sevaju pod izrez – otkrio je izvor dnevnog lista ‘Alo!’, a zatim dodao da pjevačica muku muči s kilograma i da joj dijete ne idu od ruke.

Vidjevši da su svi portali objavili njezinu fotografiju, folkerica je na Facebook profil objavila:

– Plasim se da ih nista nisam pitala!!! A sami su se raspisali kao i uvek …Dakle ja sad progovaram i licno kazem JESAM opet nabacila kilazu,ali ne toliku kako oni opisuju da se moja publika sokirala…itd…Naprotiv zurka je prosla u najboljoj atmosferi,aplauzima i nebrojenom puta slikanju sa zenskim i muskim delom publike…HVALA im sto postoje sto me toliko godina VOLE!!
DAKLE…CELULIT NEMAM,ALI VOLJNO RADIM NA TOME DA SKINEM TAJ VISAK KG-AMA KOJI SAM NABACILA U POSLEDNJE VREME…ALI ONDA NECE NOVINE DA PISU O MENI…JER ONDA MORAJU DA POHVALE,A TO IM TESKO IDE OD RUKE…DOK MENI ODLICNO IDE OD RUKE I DA SE BRZO DOVEDEM U RED,A I UGOJIM AKO TO HOCU !!! – napisala je izrevoltirana Indy koja je nekoliko sati nakon toga objavila i nekoliko fotografija na kojima je pokazala guzu.

foto-pjevacica-sokirala-svojom-kilazom-a-potom-objavila-fotografije-bez-gaca1