Gile reagirao na optužbe: Nikada nisam imao sklonosti prema istom spolu!

Izvor slike: Arhiva

Pobjednik prethodne sezone showa ‘Zvezde Granda’Amar Jašarspahić Gile našao se u centru skandala. Naime, srpski dnevni list ‘Kurir’ je objavio kako je vlasnik bečkog restorana ‘Gurman’Sani Tulić optužio Gileta da je nakon nastupa u njegovom lokalu htio seksualno iskoristiti dječaka od 17 godina. Cijelu priču navodno je potvrdio i sam dječak:

– Dok je pevao Amar je sve vreme gledao u mene, namigivao mi i pozdravljao me. Mislio sam da je to neka zajebancija, dok mi on posle nastupa nije rekao: „Ajmo kratko do ve-cea zajedno.“ Meni nije bilo jasno zašto, kad on mene u ve-ceu ugura u kabinu. Sav zbunjen upitao sam ga šta to radi, kad on meni: „Pa eto, bi li ti voleo da dobiješ ‚plejstejšn 4‘?“ U tom trenutku počeo je da skida gaće s pričom da sam baš sladak. Uhvatio me je za lice i počeo da me miluje i mazi. Verovatno je hteo da me poljubi. Zgranut, počeo sam da dovikujem: „Upomoć, upomoć!“. Na svu sreću, ušao je gazda restorana i čuo me je kako vičem da se otvore vrata. Meni je bilo tako nezgodno da ne pomisle ljudi da sam peder. Sutradan mi se javio na Fejsbuku i počeo mi objašnjavati kako mu je neprijatno jer on nije baš tako mislio. Sve te poruke je videla devojka i počela da me ispituje šta se dešava i zašto on meni šalje poruke. Ništa mu ne odgovaram. A šta i da mu odgovorim.  – ispričao je maloljetnik za ‘Kurir’.

Na cijelu priču se nadovezao i vlasnik restorana rekavši:

– Ja sam savim slučajno naišao, kad čujem da neko dovikuje: „Upomoć!“. Naredio sam da se otvore vrata! Imao sam šta i da vidim – pevač sa spuštenim gaćama i dečko koji je bio sav uplašen! Na moje pitanje šta se dešava, Amar je, vidno zbunjen, promrmljao: „Paaa, ovaj… Mi ušli da pišamo.“ Ne znam šta bi se desilo da nisam naišao, ne želim ni da pomislim! Bio sam iznenađen, šokiran! Sreća, spasao sam dečka!

Pjevač se povodom ovih pisanja oglasio saopćenjem koje je objavio portal ‘Pulsonline’, a koje vam prenosimo u cijelosti:

– Dragi prijatelji, šokiran sam lažima objavljenim u pojedinim medijima, a koja se tiču mog imena i prezimena. Jasno je kao dan da je neko objavljivanjem ovakvih bljuvotina želeo da ukalja moju čast i karijeru, koju, ako je suditi po njenom početku, očekuje lepa budućnost. U pomenutom tekstu jedino je tačno da sam nastupao u Beču I da se gazda restorana zove Sani Tulić. Sve ostalo je laž!!!! Apsolutna neistina, zla namera pomenute persone I želja da se uništi moja karijera I povredim kao pevač i osoba uopšte. Kao prvo, kada je reč o mom privatnom životu, nikada nisam imao sklonosti ka istom polu. Kao drugo, tokom nastupa, pauze i posle koncerta, ni jednog trenutka nisam bio sam. Pored mene, sve vreme su bili moji muzičari, ali i mendžer, koji me prati na svim nastupima. Kao treće, tvrdim da je identitet maloletnog mladića potpuno izmišljen, kao i cela njegova navodna izjava . Kao četvrto, čitav nastup trajao je tri sata, kao i u svim klubovima do sada, kojih je bilo nebrojeno. U prilog ovome govori I podatak, da je “gospodin” Tulić moju ekipu I mene ispratio veoma ljubazno i bio prezdovoljan činjenicom da smo mu napunili lokal. Tako da, iz svega napisanog, jasna je kao dan njegova namera da preko MOJE KARIJERE REKLAMIRA SVOJ NOVOOTORENI RESTORAN-KLUB, KOJI PO SVEMU SUDEĆI NE MOŽE DA RAZDRADI DRUGAČIJE. Zbog svega izrečenog, a budući da je reč o ZLONAMERNOJ LAŽI, pravdu ću potražiti na sudu. Isto ću učiniti i sa svima koji nastave da pišu i time podržavaju ovu veoma, veoma prljavu kampanju. Jer, da sam učinio ista loše, valjda bi se prvo obratili policji, a ne novinama. Toliko.