Igorova majka prodala vjenčano prstenje svog sina i Goge!

igorova-majka-prodala-vjencano-prstenje-svog-sina-i-goge

Iako bi u ovim trenucima trebala pokušati nastaviti svoj život dalje i pokušati pobijediti bol zbog gubitka supruga Igora, Goga Sekulić nema mira. Nakon što je Gogina svekrva Zorica Terzin zamijenila bravu na vratima stana u kojem su živjeli Goga i njezin pokojni suprug, pjevačica je podigla tužbu, a onda je uslijedio novi šok. Dok su pjevačica i njezin suprug bili u Njemačkoj, Zorica je rastopila, te prodala njihovo vjenčano prstenje. Iako se na sudu pokajala, pjevačici to naravno ništa ne znači jer joj je to bila uspomena na njezinog muža i brak.

Sekulićka je na sud stigla u pratnji  svoje prijateljice, odvjetnika i svojim svjedocima u ovom slučaju – vjenčanim kumom Nebojšom Bojovićem i predsjednikom kućnog savjeta stanova u Sarajevskoj ulici. Sa zakašnjenjem, u zgradu suda došla je i Gogina svekrva, majka Igora Ramovića, Zorica Terzin, i tom se prilikom iznenadila vidjevši Gogine svjedoke u ovom slučaju.

Goga je na početku ročišta izjavila da je svoj stan dala u zakup svojoj prijateljici koja je ovom prilikom došla sa njom. S obzirom na to da je svoj stan izdala, dodala je da nema gdje živjeti, te da nema ni svoje osobne stvari kod sebe, jer ne može ući u stan. Dodala je i kako je u stan uložila puno novaca za renoviranje, ali ne traži ništa osim ključa kako bi mogla živjeti u tom stanu.

Zorica Terzin je pak rekla kako je stan u Sarajevskoj nasljedila od roditelja, a da ga je dala svom sinu na korištenje kada je došao iz Londona, te da je s njim i živjela 20 dana, nakon čega se preselila u Mirijevo sa suprugom.

izvor: Alo!