Mile Kitić završio u bolnici!

Izvor slike: Arhiva

Nakon rođendanske proslave supruge Marte Savić, popularni pjevač Mile Kitić završio je u hitnoj. Zbog visokog tlaka i ozbiljnosti situacije, Mile je nakon brojnih pretraga zadržan na promatranju.

– Mile je uslijed velikog napora i iscrpljenosti koju je osjećao, na nagovor prijatelja odvezen u hitnu gdje su ga ljekari zadržali zbog ozbiljnosti situacije. Brojni nastupi, snimanja, ostale obaveze i generalno brz način života, učinili su svoje – rekli su nam iz pjevačeve PR službe i tako potvrdili naša saznanja.

Ovaj popularni folker već godinama važi za jednog od najtraženijih pjevača. Upravo zbog toga, tempo njegovog života nije nimalo jednostavan. Kako bi bio u kondiciji i imao snage za sve nastupe, on redovno trenira tenis i odlazi na skijanje. Iako je godinama na sceni, nije se dogodilo da Kitić otkazuje svoje nastupe, ali je zbog zaista ozbiljne situacije bio prinuđen otkazati sve buduće.

– Zaista nam je žao što ćemo, uz dužno poštovanje publike, organizatora, vlasnika objekata, morati da otkažemo dogovorene nastupe do daljenjeg – rekli su iz PR službe popularnog pjevača.