Milica Pavlović na meti manijaka!

Izvor slike: Arhiva

Mlada pjevačica Milica Pavlović ima veliki broj obožavatelja, no koliko javni posao zna biti težak zbog različitih ljudi koje sreće, govori upravo posljednji primjer atraktivne pjevačice.

– Milica je nekoliko dana dobijala SMS od nepoznatog muškarca, koji su iz dana u dan postajali sve češći. Iako se u početku nadala da će sve to prestati, to se nije desilo, pa je morala nešto da učini. U pola noći joj je pisao: “Tako bih sada voleo da sam pored tebe i jednog dana ćemo se sigurno sresti. Naći ću te”. Ona nije znala ko šalje te poruke, pa čak nije mogla ni da se odmari zbog telefona koji je zvonio na svaki minut. Imala je strah da je nepoznata osoba u nekom trenutku ne presretne na ulici ili bilo kako naškodi. Iako je prvo htela da promeni broj telefona, prijatelji su je posavetovali da samo prijavi broj svom mobilnom operateru, što je i učinila. – rekao je izvor dnevnik novina ‘Alo!’ i dodao: – Poznato je da Milica voli da se druži sa fanovima, nikada joj nije bio problem da stane da popriča sa njima, pa čak i odgovara na mnogobrojne poruke na Fejsbuku, ali ovo zaista nije mogla da izdrži.

Cijelu priču potvrdila je i sama pjevačica koja ipak nije željela puno pričati na tu temu: – Nadam se da više neću imati takvih neprijatnosti i da ću napokon imati mir – izjavila je Pavlovićeva.

 

I Goca Tržan bila na meti manijaka!

Prije nekoliko mjeseci na meti manijaka našla se i Goca Tržan. Naime, tada je jedan muškarac tražio po gradu Gocinu adresu, a obavijest o tome stavljao je i na gradske bandere. Pjevačica je tada od MUP-a Srbije zatražila zaštitu jer nije znala zbog čega nepoznati čovjek traži njezine podatke.