MORBIDNO: ‘In Vivo’ na meti kletvi!

Izvor slike: Promo

Za razliku od većine pjevača koji svoje nove pjesme hvale na svakom koraku bez obzira na stvarno stanje, dečki iz grupe ‘In Vivo‘ kroz smijeh su nam otkrili da su mišljenja vezana za novu pjesmu ‘Akcent‘ podijeljena.

– Još dok smo radili na ovoj melodiji i samom spotu, znali smo da sredine neće biti i da će ‘Akcent’ biti obožavan ili totalno omražen. Međutim, nije nam bilo ni na kraj pameti da će mišljenja fanova biti podeljena do te mere. Od apsolutne fascinacije i preslušavanja na “repeat” po hiljadu puta, do krajnjeg nezadovoljstva koje kulminira brutalnim kletvama! – iskreni su Neven i Igor koji dodaju:

– Bez ustručavanja su nam pisali na fejsu “Da Bog da crkli!” i slično! Naravno da ti nije svejedno kada te neko kune, ali opet u našem stvaralaštvu je presudno mišljenje publike zato ovom prilikom obećavamo da ubrzo stiže nešto znatno “pikantnije”.

Kako saznajemo, Neven i Igor trenutno rade na realizaciji dueta sa jednom velikom folk zvijezdom čije ime drže u tajnosti, a ‘Akcent’ ostavljaju na slušanje samo onima koji su naklonjeni “težem i mračnijem” zvuku.