Nataša Bekvalac uhićena na Ibizi!

Izvor slike: Instagram/bekvalceva

Pop pjevačica Nataša Bekvalac otputovala je prije nekoliko dana na Ibizu gdje se odmara, ali i snima spot. Atraktivna pjevačica je na španjolski otok otputovala zajedno sa sestrom Kristinom, prijateljicama i fotografom Milošem Nadaždinom. Iako su prije polaska na Ibizu dogovorili lokacije na kojima će se spot snimati te dobili odgovarajuće dozvole, pjevačica je malo željela promijeniti lokacije no to ju je skupo koštalo.

– Ona je dobila dozvolu da snima spot na pojedinim lokacija, ali joj se svideo jedan deo Ibice, za koji nije imala dozvolu i insistirala je da tamo snime pojedine kadrove. Taman što su snimanje kadrova na nedozvoljenim lokacijama privodili kraju, policija je opkolila celu ekipa – rekao je izvor dnevnih novina ‘Alo!’.

natasa-bekvalac-uhicena-na-ibizi2

Izvor je dodao i kako je pop zvijezda pokušala policajcima objasniti kako nije znala da je na toj lokaciji snimanje zabranjeno, no oni su ustrajali u tome da s njima krene u policijsku stanicu na što je Nataša na kraju i pristala. ‘Alo!’ piše kako je saslušanje trajalo satima, ali su je na kraju inspektori ipak pustili uz novčanu kaznu. Iako iznervirana, pjevačica je pokušala ostati pribrana i ne dozvoliti da joj bilo što pokvari odmor pa je ubrzo nakon neugodne situacije otišla na plažu gdje se opuštala ispijajući koktele.