Nataši u Grčkoj ukrali 10 000 eura!

natasi-u-grckoj-ukrali-10-000-eura

Odlazak na grčki otok Zakintos, dva nastupa i kratak odmor činilo se kao događaji koji će Nataši Bekvalac ostati u lijepom sjećanju, no nije sve završilo kako je planirala. Naime, nakon odrađenog jednog nastupa, pjevačica je odmah zakazala novi za nekoliko dana. Potom je odlučila ostati u Grčkoj i zajedno sa sestrom Kristinom, kćerkom Hanom i nećakinjom Petrom uživati na prekrasnim plažama ovog otoka.

Nako odrađenih nastupa, pjevačica je sa svojom obitelji otišla na plažu proslaviti uspjeh, te se opustiti prije odlaska u Srbiju, a onda su nastali problemi.

– Nataša nije želela da joj se honorar za koncerte uplati odmah, već na kraju boravka, pošto je planirala da novac donese u Srbiju i plati troškove oko sređivanja stana u koji će se uskoro useliti. Pošto je na svakom od dva njena koncerta bilo po više od 1.000 ljudi, organizatori su bili prezadovoljni i doneli su joj novac na plažu na kojoj se kupala. Isplatili su joj 10.000 evra po dogovoru i otišli, a ona je ostala da uživa sa ćerkom Hanom, sestrom Kristinom i sestričinom Petrom.  Iako je dobro pazila na torbu, lopovi su bili toliko vešti da su iskoristili trenutak njene nepažnje i odneli joj novčanik, u kome su se nalazili novac i kartice. Nataša i ne zna kada se to tačno dogodilo, samo je u jednom trenutku, nekoliko sati nakon što je isplaćena, kada je posegla za parama da bi platila račun, shvatila da novčanika nema. – rekao je izvor ‘Alo-a!’ koji je dodao i kako se Bekvalčeva baš uzrujala.

– Pre par meseci je kupila stan u Beogradu u kome namerava da živi sa ćerkom, a koji je na odličnoj lokaciji jer je blizu škole u koju Hana na jesen polazi. Kada su krenule na odmor, u stanu su ostali radnici koji su po njenim željama renovirali sve i trebalo je da, kada se vrati, plati majstore, materijal i da se useli. Kada je shvatila da je ostala bez tog novca, šokirala se i počela je da drhti. Jedva su je primirili. Kada je došla sebi, prijavila je policiji krađu i oni trenutno istražuju taj slučaj, ali je svakoga trenutka sve manje nade da će lopovi biti uhvaćeni. Odmah nakon što je bila u policiji, zvala je banku da blokira kartice, a potom je pozvala roditelje, koji su se snašli i poslali joj novac da bi mogla normalno da se vrati u Srbiju. Jedina pozitivna okolnost je ta što nije sa sobom nosila dokumente, već ih je ostavila u sefu u hotelu, jer bi onda imala i tu problema kako da doputuje bez pasoša – završio je priču izvor ‘Alo-a!’.