OPORAVLJA SE: Lepa Brena operirana!

Izvor slike: Facebook

Folk diva Lepa Brena i ovo ljeto odlučila je provesti u Novom Vinodolskom zajedno sa suprugom Bobanom i sinovima Viktorom i Stefanom. Brena je planirala dugo boraviti u Novom Vinodolskom odakle bi putovala na nastupe po Hrvatskoj. Međutim, stvari su krenule po zlu.

Pjevačica je jučer ujutro krenuvši na doručak u hotelu zapela za stalak suncobrana. Zbog gubitka ravnoteže ona je pala, a kako bi ublažila udarac ispružila je ruke što je i dovelo do toga da ozlijedi podlaktice.

– Brzom intervencijom hrvatskih lekara i predusretljivošću kompletnog medicinskog osoblja, ustanovljeno je da je folk diva polomila desnu, ali i lakat leve ruke, zbog čega će biti podvrgnuta hirurškoj intervenciji. Međutim, kako je najpoznatija balkanska muzička zvezda ranije imala zdravstevnih problema sa trombom, tim lekara je odlučio da sačeka jutro, kako bi se INR spustio u meri koja će zadovoljiti hiruršku intervenciju i tada preduzeti operativne mere. Stanje Lepe Brene je stabilno, ona se oseća dobro, uz nju su osim supruga Bobe i sinovi Stefan i Viktor, kao i kompletno medicinsko osoblje pomenute klinike – rekli su jučer iz Brenine PR službe.

Kako se njezino stanje preko noći popravilo te se INR spustio, pjevačica je operirana, a iz bolnice su kratko rekli:

– Brena je sada u koliko-toliko dobrom stanju, operacija je prošla dobro. Budući da je riječ o nešto težoj ozlijedi, oporavak će sigurno trajati od tri do šest mjeseci.

Ekipa Folk-Portala folk divi želi brz oporavak!