Saša Popović slomio rebro pa snimanje programa pratio putem Skypea!

Izvor slike: Blic

Direktor ‘Grand’ produkcije – Saša Popović, nedavno je doživio nezgodu. Naime, jednog jutra krenuo je na trening, te se pri izlasku iz kuće pokliznuo i pao. Udarac je bio toliko jak i nezgodan da je Popović slomio rebro. Kada su njegovi suradnici i prijatelji čuli vijest, ostali su šokirani, a onda su se i zapitali kako će Saša sve to psihički podnijeti budući da je poznato da je radoholičar.

– On nikako ne podnosi to što je pao i što nije na snimanju novogodišnjeg programa. Trpi jake bolove posle preloma sedmog rebra. Leži kod kuće, prima injekcije ujutru i uveče, ne može da diše punim plućima, tako da svi molimo boga da se što pre oporavi. Lekari su mu rekli da strogo miruje, a on je imobilisan flasterima i pojasom, nema gipsa. Oporavak traje dugo, rekli su nam da se pripremimo na dva meseca. To je bilo u nedelju ujutru, oko 8.30. Sale je pošao na fitnes, na bazen i u saunu. Ja sam ostala u kući, skuvala sebi čaj i uključila televizor da gledam jutarnji program i odjednom sam čula tup udarac. Nisam mogla da verujem šta to čujem, jauk, ali ne onako jako, već sa pola snage. Izašla sam i kada sam htela da ga podignem i ja sam se okliznula, zamalo zajedno da padnemo – rekla je Suzana Jovanović za ‘Alo!’.

Portal ‘Pulsonline’ je objavio kako je Popović ipak pratio snimanje novogodišnjeg programa, ali putem ‘Skypea’. Iako su ga suradnici nagovarali da leži i odmara, bio je uporan i htio je da ispoštuju njegovu želju da sudjeluje i na ovom snimanju.