Seku i njezinog supruga policija pretresala sat vremena!

Izvor slike: Dimitrije Goll - arhiva

Da poznate osobe nemaju privilegiju kada je zakon u pitanju, dokaz su Seka Aleksić i njezin suprug Veljko Piljikić, koje je policija prije nekoliko dana više od sat vremena pretresala. Prema pisanju ‘Alo!-a’, bračni par se vraćao iz Novog Sada kada ih je zaustavila prometna policija, te osim isprava tražila i detaljan pretres automobila.

– Veljko i Seka su pre nekoliko dana izašli u jedan klub u Novom Sadu. Toliko su se lepo proveli da nisu ni slutili da će im se desiti nešto loše. Dok su se vraćali iz Novog Sada, zaustavila ih je patrola. Iako su pomislili da u pitanju samo rutinska kontrola, Veljko je, kao vozač, dao svoja dokumenta, ali oni su zatim tražili i Sekine isprave, a potom zahtevali da oboje izađu iz automobila. Njih dvoje su pomislili da se policajci šale sa njima, ali kada su videli da su ozbiljni, zbunjeno su napustili svoj četvorotočkaš – rekao je izvor dnevnih novina i nastavio:

– Čim su izašli napolje, policajci su počeli da pretresaju njihova kola. Seka je sa nevericom sve to gledala, a oni pregledali svaki deo automobila. Iako je u sebi pomišljala da se neko šali sa njom, situacija je bila ozbiljna. Pogotovo što ih je policija držala sat vremena na ulici gde je bilo prilično hladno. Nakon što su pretresli ceo automobil i detaljno pregledali njihove isprave, izvinili su im se na smetnji i pustili ih da voze svojim putem. Seka nije mogla da veruje da su je bez potrebe pretresali, a Veljko ju je jedva smirio u kolima. Međutim, sve se na kraju dobro završilo i njih dvoje su nastavili put ka kući u Staroj Pazovi.

Kako bi saznali što se točno dogodilo tog dana, novinari lista nazvali su Seku koja na pozive nije odgovarala.