Slađa: Mene i roditelje su specijalci izbavili u poslednji tren!

Izvor slike: Arhiva

Jedan od gradova u Srbiji kojeg su poplave najviše zahvatile je Obrenovac odakle je gotovo cijelo stanovništvo evakuirano. Pjevačica ‘Allegro benda’Slađana Vujičić jedna je od onih koja se u vrijeme najvećeg vodenog vala našla upravo u obiteljskoj kući u tom gradu.

Prema pisanju dnevnog lista ‘Alo!’, Slađa je s roditeljima u kući bila zarobljena tri dana, a zahvaljujući kolegama Adilu Maksutoviću, Ceci Ražnatović, menadžeru Dejanu Petrušiću i specijalcima iz SAJ-a, ona i njena obitelj spašeni su te se trenutno nalaze u Beogradu.

– Naša agonija trajala je od četvrtka do subote, gde smo u stanu koji se nalazi na četvrtom spratu u Obrenovcu bili zarobljeni zbog vodene stihije koja je pretila da nas proguta. S obzirom na to da smo bez struje i vode bili dva dana, moja jedina komunikacija sa realnošću bila je putem laptopa, koji sam, na svu sreću, napunila i tako putem društvene mreže obavestila kolege da sam zarobljena – rekla je šokirana pjevačica i dodala:

– Prvi koji su sa mnom kontaktirali bili su Adil, Ceca i njen menadžer Dejan, koji su mi ponudili pomoć i pružili nesebičnu podršku u najtežem trenutku u mom životu. Dejan je preko prijatelja nabavio čamac, pa je sa specijalcima došao po mene i moje roditelje i izbavio nas iz poplave u poslednjem trenutku, inače bismo stradali.