SVE ZBOG DIJETE: Dara se onesvjetila nasred aerodroma!

Izvor slike: Andreja Damnjanović

Iscrpljenost i dijeta doveli su do toga da se folk pjevačica Dara Bubamara onesvjesti nasred beogradskog aerodroma. Prema pisanju dnevnih novina ‘Alo!’, pjevačica se na putu iz Švicarske u Srbiju još u avionu požalila prijatelju na iscrpljenost, a kada su joj stjuardese ponudile obrok, odbila je pod izgovorom da je na dijeti. Nakon slijetanja u Beograd i proslaska carinske kontrole, Bubamara se samo srušila, a u pomoć joj je priteklo osoblje aerodroma odakle je hitno prebačena u bolnicu.

– Ovih dana sam na specijalnom režimu ishrane, smršala sam šest kilograma i zbog toga mi je malo pao imunitet. Dobila sam infuziju i sada mi je dobro. Mene ne može ništa da obori s nogu. Svakog vikenda nastupam i nemam nameru da stanem. Uskoro promovišem novu pesmu i spot za pesmu ‘Karera’, koja će pomeriti standarde – rekla je Dara za dnevne novine ‘Alo!’.

Da stva bude gora, Novosađanka je po izlasku iz bolnice dobila gripu što ju je nekoliko dana prikovalo za krevet. Ipak, ne bi to bila Dara da nakon dan-dva ležanja nije spakirala kofere i otputovala u Beč kako bi kupila nove krpice potrebne za promociju singla.