(VIDEO) Dragana otvorila dušu Dari: Mira mi nije vratila pare!

Izvor slike: Screenshot ; Arhiva

Sinoćnja emisija ‘Pinkove Zvezde‘ ni po čemu se posebno nije izdvojila od prethodnih. Bar ne po onome što su gledatelji imali prilike vidjeti na televiziji. Međutim, na YouTube kanalu showa pojavio se video zapis nastao prije samog početka snimanja emisije koja je sinoć bila na programu.

Budući da sjede jedna pored druge, folkerice Dara Bubamara i Dragana Mirković često u pauzama i prije početka snimanja razgovaraju o novinama koje im se događaju. Tako je Dara nedavno otkrila Mirkovićevoj da je njezin novi dečko od nje mlađi 12 godina i da je visok 2,10 metara. Ovoga puta, Dragana je bila ta koja je otkrila zanimljive detalje iz svog života.

Naime, kolegice su razgovarale o izvjesnoj Miri za koju je Bubamara rekla kako ju je tražila novac na posudbu, a kada joj ona nije dala, Mira ju je izvrijeđala u novinama. Na to se osvrnula Dragana rekavši:

– Ja sam joj dala. Bilo mi žao, gubi stan. Čula sam se sa ženom iz banke koja mi je rekla da gubi stan i meni stvarno bilo žao. Nema veze, ja sam dala jer sam ja tako…

Dara ju je potom upitala da li joj je Mira vratila novac, na što je Mirkovićeva odgovorila negativno.

Iako nisu spomenuli prezime izvjesne Mire, svi su odmah pomislili na Miru Škorić budući da je ona jedina popularna Mira na estradi. Takve špekulacije Škorićeva je demantirala rekavši za dnevne novine ‘Kurir’:

– O meni sigurno nisu pričale ja sam u super kolegijalnim odnosima i sa Darom i sa Draganom i hvala Bogu ne dugujem nikom.