(VIDEO) GLE ČUDA: Cecin spot za pjesmu ‘Da raskinem sa njom’ kopija spota britanske pjevačice!

Folk zvijezda Ceca Ražnatović već godinama važi za pjevačicu koja svojim numerama oduševljava brojne diljem Balkana. Njezine pjesme poput ‘Beograd‘, ‘Vazduh koji dišem‘, ‘Pile‘, ‘Lepi grome moj‘,… veliki su hitovi i dan danas. Ipak, koliko Ceca u svojoj karijeri ima pjesama koje “pale masu” te stihovi i njezin glas izazivaju posebnu emociju, toliko je u deficitu kada su u pitanju nove ideje za spotove, scenske nastupe, fotografije,… koje obično prate promociju albuma.

Njezin album ‘Ceca 2013’ odlično je prošao kod publike, a sa tog CD-a kao najveći hit izdvojila se numera ‘Da raskinem sa njom‘ koju je folkerica i ekranizirala. Ali, kao što smo već spomenuli, čini se da Ražnatovićeva ni po pitanju ovog spota nije bila originalna.

Naime, priznati ćemo, sasvim slučajno, ekipa našeg portala naišla je na pjesmu ‘Beware of the dog‘ – britanske pjevačice Jamelie. Numera koju je Jamelia predstavila 2006. godine također je ekranizirana, a gle čuda, srpska folk zvijezda je isti u potpunosti iskopirala. Jedina razlika između ta dva spota je što je spot britanske zvijezde u crno-bijelom stilu od početka do kraja, dok su neki kadrovi u Cecinom spotu – u boji.

video-gle-cuda-cecin-spot-za-pjesmu-da-raskinem-sa-njom-kopija-spota-britanske-pjevacice

Budući da ćemo, vrlo vjerovatno, biti napadnuti kako smo ovo objavili tek tri godine nakon što je Ceca predstavila spot te nam je toliko dugo trebalo za otkrivanje ovih detalja, napominjemo da ekipa našeg portala slabo, gotovo nikako, ne prati britansku scenu, a vjerujemo da je Ceca to i pretpostavila pa se usudila “ukrasti ideju”. Ipak, ona i njezin režiser Miloš Nadaždin zaboravili su da je Internet “globalno selo” putem kojeg se prije ili kasnije sve dozna.