(VIDEO) Goga otvorila dušu: Igora sam držala za ruku dok je umirao!

Izvor slike: Screenshot

Goga Sekulić odlučila je ispričati tragičnu priču o bolesti svog supruga Igora kroz koju je ona prolazila zajedno s njim. Pjevačica je o svojim početcima, upoznavanju s Igorom, vjenčanju, bolesti, događajima nakon smrti supruga,… pričala u emisiji Jelene Bačić Alimpić‘Dobro veče Srbijo’.

Sekulićeva je rekla da su se ona i Igor upoznali slučajno, te da je on bio taj koji je insistirao da se bolje upoznaju. Iako ne previše zainteresirana, pristala je na izlazak, a nakon nekoliko zajedničkih ručkova, zaljubili su se, te su od tada do Igorovog posljednjeg trenutka života bili zajedno. Ubrzo su se vjenčali, a samo nekoliko dana nakon glamuroznog vjenčanja život im se potpuno preokrenuo.

– Doktor se uhvatio za glavu… Metastaza jetre, pankreas… Igor mi je samo rekao “Gogo izvini”. Ja sam mu bila velika podrška, i to svi znaju. Ja sam bila 24 sata uz njega. Rekla sam da ćemo ići kod najboljih lekara. Otišli smo u inostranstvo, smestili su ga u bolnicu. Ja sam bila smeštena u hotelu, jer on nije mogao da spava u tu, plakao je od bolova. Ja od tada ne spavam uopšte, bukvalno spavam 2 do 3 sata u naletima… – pričala je Goga.

Pjevačica kaže da je Igor nakon što je rekao majci da se iz Njemačke vrati u Beograd  i proda stan kako bi nastavio liječenje, bio pun entuzijazma i vjere u ozdravljenje. Dodaje i kako su pričali o planovima za budućnost, te da je sve djelovalo kao da će se brzo dogoditi.

– Međutim, bolnica me je pozvala i rekli su mi da će da umre, ali ja nisam mogla da odustanem… Međutim, nažalost se i to dogodilo… Držala sam ga za ruku kad je umro..Pitala sam se zašto sam morala to da vidim, da doživim.. Igor je samo okrenuo glavu i iskrvario… ja sam toliko vrisnula, da su se svi sjatili oko mene, dali su mi i tabletu. On se još jednom pomerio i tad su mi rekli da je Igorova duša napustila telo.. – ispričala je Goga kroz suze.

Sekulićeva je rekla i kako je bilo članova njegove obitelji koji nisu vjerovali u njegovo izliječenje, te da su govorili kako ne treba trošiti novce jer od njega nema ništa.

Za kraj, pjevačica je rekla kako će nastaviti sa svojim životom s velikim bolom koji nikada neće proći. Dodala je i kako sprema novi album, te kako je sve sudske sporove prepustila svojim odvjetnicima kako se ona time ne bi zamarala i dodatno trošila energiju.