(VIDEO) Uhićen Boban Rajović!

Izvor slike: CODE

Jutros u 04:15, od strane interventne jedinice uhićen je poznati pjevač Boban Rajović! Vjerujemo da će nekima ostati kiseli osmijeh na licu kada shvate da pjevač nije stvarno uhićen već da je u pitanju samo najava novog singla ‘Interventna’.

Iako je nedavno izdao novi album, Rajović je odlučio svoje fanove iznenaditi novom pjesmom pred novogodišnje praznike. Kao što su mediji već objavili, u novom spotu za pjesmu ‘Interventna’, glavna ženska uloga dodijeljena je atraktivnoj maleskinji, a snimanje spota obilježile su i neke neugodne situacije poput otmice glavne junakinje što je malo usporilo, ali ne i zaustavilo snimanje spota. Upućeni tvrde kako spot obiluje brojnim ‘opasnim’ scenama za koje je bio angažiran i kaskader, ali je Boban ipak odlučio sporne scene snimiti osobno.

A da li je bilo i uhićenja i tko je na kraju uhićen to ćemo saznati za nekoliko dana, za kada je planirana premijera spota i pjesme. Sudeći po onome što smo uspjeli saznati, biće ovo najuzbudljiviji, a samim tim i jedan od boljih Rajovićevih spotova.