EKSKLUZIVNO: Amerikanci prozvali Karleušu pretečom Lady Gage!

Izvor slike: Arhiva

Jedan od najpopularnijih američkih modnih magazina ‘W‘ u najnovijem broju objavio je najveće zvijezde iz ostalih dijelova svijeta. Naime, među njima se našla i Jelena Karleuša koju su američki mediji opisali kao preteču Lady Gage, ikonu pop šoka. U magazinu je opisan Karleušin modni stil tako što je navedeno da Jelena najčešće na sebe stavlja lance, kožu, a da sa 12-pack mišićima na trbuhu i plavom kosom izgleda kao smrtonosna fetiš Barbie.

Amerikanci su objavili i da je Karleušin glazbeni stil mješavina auto-tunea, rapa i dancea, te da je hit pjesma ‘Krimi rad’ koju je snimila s Teror Tecom  pjesma sa ”zločestim” tekstom.

PR Jelene Karleše – Zoran Birtašević je izjavio:

– Urednica ‘W’ magazina me je kontaktirala, oduševljena Jeleninim radom. Izrazili su želju da upoznaju Jelenu, kada bude bila na turneji u Americi, uz pitanje ZAŠTO ne pokuša da gradi karijeru na tom kontinentu. Moram da naglasim da je velika ironija činjenica da, dok Jelenu mediji u našoj zemlji vređaju i napadaju, zabranjuju i otežavaju njeno napredovanje, najprestižniji američki magazin naziva je najboljim predstavnikom Srbije i Divom koja je preteča njihovih najvećih muzičkih imena današnjice.

Mora se priznati kako je zaista veliki uspjeh pojaviti se u jednom tako prestižnom svjetskom magazinu, a ne sumnjamo kako je Jelenu ova vijest oduševila baš zbog toga što je nebrojeno puta u svojoj zemlji, pa i na Balkanu bila osporena.

ekskluzivno-amerikanci-prozvali-karleusu-pretecom-lady-gage2