EKSKLUZIVNO: Mile Kitić snimio pjesmu pod nazivom ‘Nok aut’!

Izvor slike: Arhiva

Mile Kitić je do sada snimio preko 30 albuma. Iako nikada do sada nije specijalno najavljivao svoje pjesme jer je skroman, te je smatrao da će dobra pjesma naći put do publike koja će sama prosuditi što je dobro, a što ne, ovoga puta je odlučio je drugačije.

Kako Folk-Portal ekskluzivno saznaje od izvora bliskog Miletu, on je snimio novi album koji je u potpunosti po njegovom ukusu. Sve pjesme koje će se naći na novom albumu odabrao je upravo on i oduševljen je materijalom koji ima.

Naš izvor kaže kako je Kitiću zbog jedne pjesme posebno drago i da je takvu pjesmu oduvijek želio. Numera pod nazivom ‘Nok aut’ oduševila je pjevača te je neprestano preslušava i jedva čeka da je podijeli s obožavateljima.

– Pesma je zaista odlična. Mile kaže kako mu neće biti žao i ako ne doživi veliki uspeh kod publike jer je to sada njegova omiljena pesma od svih koje je snimio. On je u toj pesmi pokazao sav svoj raskoš kao pevač. Tako će publika u pesmi čuti različite stilove. – rekao je izvor našeg portala.

Ako je tako, sigurni smo u uspjeh pjesme za koju ovih dana Mile snima spot.