(FOTO) SLAVLJE KOJE ĆE SE PAMTITI: Brenin sin proslavio 18. rođendan uz brojne zvijezde!

Izvor slike: Z. K. Munja

Rođendanska proslava sina Lepe Brene i Bobe ŽivojinovićaViktora, zasigurno je zabava o kojoj se prethodnih tjedana najviše pričalo. Najmlađi nasljednik obitelji Živojinović sinoć je uz oko 450 prijatelja proslavio 18. rođendan u jednom o beogradskoj dvorani ‘Impuls Hall’ koja se nalazi u sklopu hotela ‘Crowne Plaza’.

foto-slavlje-koje-ce-se-pamtiti-brenin-sin-uz-brojne-poznate-proslavio-18-rodendan

foto: Blic

Crveni tepih, hostese, piće dobrodošlice, Viktorove fotografije na zidovima i pažljivo uređen ambijent oduzimali su dah svim uzvanicima među kojima su bile brojne poznate osobe poput Željka i Jovane Joksimović, Saše Matića, Kebe, Đanija, Viki, Ivane Pavković, Petra Mitića, Šabana Šaulića, Aleksandre Prijović, Milice Pavlović, Milana Mitrovića, Goce Božinovske… te brojnih drugih koji su s obitelji Živojinović prijatelji dugi niz godina.

foto-slavlje-koje-ce-se-pamtiti-brenin-sin-uz-brojne-poznate-proslavio-18-rodendan3

foto: Facebook

aca-lukas

foto: Instagram/sonjavu

Mikrofon je tijekom večeri uzela i Brena koja je svojim hitovima zapalila atmosferu. Oko ponoći, slavljenik Viktor je izrezao tortu i otvorio šampanjac, a potom su zapjevali Aca Lukas, Ana Bekuta i Marija Šerifović te se zabava nastavila do jutra.

foto: Facebook - Siniša Medić

foto: Facebook – Siniša Medić