(FOTO) TAJNO VJENČANJE: Ana Nikolić se udala za Rastu!

Izvor slike: Instagram/ananikolicofficial

Pop zvijezda Ana Nikolić jučer je, prema pisanju portala ‘Pink.rs‘, izrekla sudbonosno “da” pjevaču Stefanu Đuriću Rasti. U beogradsku općinu Voždovac, Ana i Rasta stigli su u pratnji kumova. Kako spomenuti portal saznaje, Anina kuma bila je njezina dugogodišnja prijateljica i suradnica, kreatorica Tijana Todorović.

Posted by Ana Nikolic on Friday, July 29, 2016

Zanimljiva je činjenica da su njih dvoje sinoć održali zajednički nastup u Poreču i to ni manje ni više nego u klubu čiji je vlasnik Ćazim Osmani, albanski biznismen s kojim je Ana kratko bila u vezi 2013. godine. To je ujedno bio prvi put da su se Ana i Ćazim sreli nakon što su u javnost “isplivale” SMS poruke koje su njih dvoje razmjenjivali, a zbog čega je Manda Popović, tadašnja Osmanijeva djevojka, fizički nasrnula na Nikolićevu u jednom crnogorskom hotelu. Više o svemu tome pročitajte ovdje.

foto-tajno-vjencanje-ana-nikolic-se-udala-za-rastu1

Podsjećamo, par se upoznao prije otprilike godinu dana kada je Nikolićeva počela suradnju s Balkaton ekipom. Glavni producent njezinog albuma ‘Labilna’ bio je upravo Rasta, a da se iz suradnje izrodilo nešto više, javnost je saznala tek po izlasku albuma. Nikolićeva je tada otkrila i da je naslovna ‘Labilna’ bila ustvari pjesma namjenjena Rasti, no on joj je istu prepustio.

Čini se kako interna šala Aninih fanova da su Ana i Rasta srpska verzija Beyoncé i Jay Z-a, sve više ima smisla. Vjerujemo kako će njihov brak biti prepun kontroverzi.

Konkretno muškarac pravi! Ljubav ❤

Posted by Ana Nikolic on Friday, July 29, 2016