(FOTO+VIDEO) Bojan Bjelić osvaja bugarsko tržište!

Izvor slike: Facebook/BojanBjelicOfficial

Izdavši album ‘Prva rezerva’, Bojan Bjelić označio je veliki povratak na estradu. Budući da je i sam očekivao da će pjesme brzo zaživjeti, nije baš očekivao da će se za njega otvoriti vrata na još nekim tržištima. Kvalitetne pjesme i cijeli Bojanov projekt prepoznali su Bugari te su pozivi počeli pristizati iz svih dijelova susjedne mu zemlje.

– Moj prvi odlazak u Sofiju bio je početkom marta kada sam dobio poziv da gostujem na nekoliko televizija. Moram da priznam da me poziv iznenadio budući da do sada nisam čuo da su neki naši pevači gostovali uživo u emisijama u Bugarskoj. Već tada pali su brojni dogovori oko sledećeg dolaska i ugovaranje nastupa. Gostovao sam i na njihovoj nacionalnoj televiziji, a mogu reći da sam prezadovoljan njihovim odnosom prema poslu – rekao je Bjelić za Folk-Portal.

fotovideo-bojan-bjelic-osvaja-bugarsko-trziste1

Mladi pjevač je u prijestolnici Bugarske imao i nastup u tamošnjem najpoznatijem klubu, ali i to je tek početak budući da se vode pregovori oko ljetne turneje.

– Pored toga što sam nastupio u jednom od najvećih klubova u Sofiji, u septembru ću nastupiti na tamošnjem napoznatijem festivalu ‘Pirin folk’, na izboru za miss ‘Pirin folk-a’, a tom prilikom i predstaviti novu pesmu – završava Bojan koji u planu ima i snimanje dueta s jednom od najpopularnijih bugarskih pjevačica, ali njezino ime još drži u tajnosti.