(FOTO+VIDEO) UPS: Marija Šerifović otkrila naziv nove Karleušine pjesme?!

Izvor slike: Instagram/zoranbirtasevic

Jelena Karleuša prošlog mjeseca najavila je skori izlazak novog albuma kojeg njezina publika očekuje već jako dugo. Pop diva na Twitteru je tada napisala kako će za reprizu Nove Godine nastupiti u beogradskom klubu ‘Kasina’ te da se nada kako će publika do tada imati prilike čuti nove pjesme na kojima je vrijedno radila.

Prije samo nekoliko dana, u emisiji ‘Exkluziv’, Karleuša je izjavila kako naziv jedne nove pjesme počinje sa ‘Ro’ te da je “u njezinom fazonu”. U želji da saznaju naziv bar te numere, novinari spomenute emisije tražili su mišljenje Jeleninih kolega iz žirija show programa ‘Zvezde Granda’. Jedina koja je rekla naziv bila je Marija Šerifović.

– Ma nije ‘Rokaj’. Marija rekla? Neka ostane samo to “k” – ‘Rok’, pa vi razmislite – rekla je JK poprilično neuvjerljivo.

Osim što su fanovi popularne blondine saznali naziv numere, čekanje novog materijala lakše im je palo kada su na Instagramu objavljene fotografije sa seta. Naime, pjevačica je prije nekoliko dana snimila photo session s mladim fotografom Dušanom Petrovićem.

Ipak, još je ostala misterija da li se radilo samo o snimanju fotografija za omot novog albuma ili je u pitanju i video materijal koji će pratiti 11. album ove velike zvijezde. U svakom slučaju, čini se da je čekanju sada zaista kraj te da će “mala od skandala” vrlo brzo predstaviti mnoštvo noviteta.