KONAČNO: Karleuša otkrila kada će predstaviti nove pjesme!

Izvor slike: Instagram/karleusastar

Nove pjesme pop dive Jelene Karleuše čekaju se već više od 4 godine budući da je svoj zadnji album ‘Diva‘ predstavila u lipnju 2012. godine, a godinu dana kasnije održala spektakularni koncert na beogradskom Ušću. Nakon medijske ilegale izazvane brojnim medijskim natpisima o, kako su to brojni srpski mediji nazvali – “debaklu na Ušću”, pjevačica je više puta započinjala sa radom na novom projektu, međutim zbog numera kojima nije bila zadovoljna, ona do sada još nije predstavila novu pjesmu.

Nakon toga, postala je i dio show programa ‘Zvezde Granda‘, no čini se kako je “kucnuo čas” i kako će plavokosa pjevačica uskoro predstaviti kompletan novi album budući da od nedavno gotovo da i ne izlazi iz studija. Karleušina dugogodišnja suradnica Marina Tucaković konačno je završila sa pisanjem većine tekstova numera tako da je veći dio posla završen.

Zbog brojnih pitanja koje dobiva putem društvenih mreža, JK je na Twitteru najavila skori izlazak pjesama te beogradsku publiku oduševila viješću da će upravo u srpskoj prijestolnici nastupati za reprizu Nove godine.

Ne sumnjamo da će 2017. godina biti definitivno u znaku JK i njezinog 11. albuma!