KONAČNO: Karleuša otkrila kada izlazi njezin duet s Azisom!

Izvor slike: Instagram/karleusastar

Od zadnje pjesme koju je pop diva Jelena Karleuša predstavila svojoj publici, prošlo je četiri godine. Iako su pjevačica i njezin tim više puta najavljivali nove numere, premijeru još nije doživjela niti jedna, zbog čega su ih brojni osudili.

Ipak, činjenica da JK uvijek iznova predstavi nešto novo i time pomakne granice na ovim prostorima, ulijevalo je strpljenje najvatrenijim fanovima da će, kada predstavi novi materijal, ponovno “zadati domaći zadatak” cijeloj estradi. Čini se kako je sada zaista čekanju došao kraj budući da je Karleuša na Twitteru napisala:

Jelena je danas na snimanju showa ‘Zvezde Granda‘ otkrila kako će premijera pjesme s Azisom biti 28.06., točnije u finalu glazbenog natjecanja u kojem žirira.

– Jedna ili dve pesme premijerno u finalu. Ukoliko bude završen duet sa Acom Lukasom do finalne večeri, publika će moći da uživa i u toj premijeri sem premijere dueta sa Azisom – rekla je JK.

Za sve one koji ne znaju, Azis je jedna od najvećih bugarskih zvijezdi. Publika iz Srbije imala ga je prilike upoznati kroz duete koje je s njim snimila folk pjevačica Marta Savić, a pjevačev specifičan glas i oblačenje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim pa s toga ne sumnjamo da će on i Jelena napraviti pravi bum na Balkanu.