ODBROJAVANJE JE POČELO: Ana Nikolić otkrila detalje o novom album ‘Labilna’!

Izvor slike: Arhiva

Tri godine prošlo je od izlaska albuma ‘Milion dolara‘, kojim je Ana Nikolić napravila pometnju na estradnoj sceni. Duetska pjesma s Nikolijom te numera ‘Đavo’ privukle su najveću pažnju. Ipak, nakon izlaska tog albuma Nikolićeva je odmah počela skupljati pjesme za novi, a njegov izlazak očekuje nas za 11 dana.

Album pod nazivom ‘Labilna‘ sadržati će 8 novih pjesama: ‘Frigidna‘, ‘Mala‘, ‘Telo‘, ‘Da te vratim‘, ‘Labilna‘, ‘200/100‘, ‘Konkretno‘ i ‘Frikovi‘.

Od 12.05. kreće ono što ste dugo čekali!!! 😉
NOVI ALBUM – #LABILNA !!!
1. Frigidna
2. Mala
3. Telo
4. Da te vratim
5. Labilna
6. 200/100
7. Konkretno
8. Frikovi

Posted by Ana Nikolic on Thursday, April 28, 2016

Iako je većina Aninih albuma sadržavala pjesme zasnovane na događajima iz njezinog života, pjevačica je otkrila kako je ovaj album u potpunosti autobiografski.

– Mnogo se radujem novom albumu jer mi je rad na njemu vratio polet s početka karijere. Želela sam promene i angažovala sam mnogo novih mladih i talentovanih saradnika. Kako sam radila nove pesme, menjala sam se i ja i sada se osećam ponovo kao osamnaestogodišnjakinja. Zato sam album ‘Labilna’ posvetila sebi – rekla je Ana.

Ana je otkrila i da je numeru ‘Labilna’ posvetila ljudima koji nisu uvijek u stanju oduprijeti se svojim željama te gej i strejt populaciji.

12.05. – #LABILNA

Posted by Ana Nikolic on Friday, April 29, 2016

Posebnu emociju pjevačica je utkala u numeru ‘Da te vratim’, koju je posvetila pokojnom ocu, preminulom prije skoro 18 godina. Fanovi na društvenim mrežama s oduševljenjem su dočekali informaciju o izlasku albuma za koji, oni koji su čuli pjesme, kažu da su najbolje u Aninoj dosadašnjoj karijeri.